Loopbaancoaching met loopbaancheques

Loopbaancoaching met loopbaancheques

Wil je veranderen van job en je vaardigheden inzetten in een andere sector?
Wil je sparren met een gecertificeerd coach?
Wil je hulp in de zoektocht naar een nieuwe job? 
Wil je Inzicht krijgen in je competenties en professionele mogelijkheden?

Dan zit goed bij begeleiden en advies. Als gecertificeerde coach probeer ik samen  met jou een  antwoord te vinden voor al de issues die je ervaart binnen je huidige job. 

We garanderen  een positief carrièreplan dat naadloos aansluit bij je karakter en competenties.

We vertrekken vanuit je persoonlijke situatie …

Knowhow is key, personality is power! Wie ben jij, wat drijft jou, wat zijn je sterktes en in welk team of welke bedrijfssfeer ben jij op je best? Als je zicht hebt op je drijfveren, kun je écht de juiste keuzes maken op weg naar jouw ideale job.

Je gedrevenheid geeft je de kracht om te groeien.

We kijken naar wat jou tegenhoudt …

Er zijn ongetwijfeld ook zaken die je vertragen of zelfs tegenwerken. Wat heeft je – tot op vandaag – tegengehouden om precies dat te doen wat je graag wilt doen. En wat heb je nodig om wél in beweging te komen?

Kom je daarvan los, dan ben je gelanceerd.

Extra ruimte levert extra kansen op

Je weet wat je wilt. Je weet wat je niet wilt. Het effect? Ruimte in je hoofd om nieuwe mogelijkheden te zien en dat doet deugd. Je hebt oog voor professionele opportuniteiten op de arbeidsmarkt, maar ook voor persoonlijke buitenkansen. Dat zoeken en vinden van nieuwe kansen is onze drijfveer. Je hebt meer opties dan diegene die je al kent.

Met onze loopbaanbegeleiding zetten we alles op alles zodat jij deze kunt ontdekken!

Jouw doel, jouw keuzes, jouw geluk

Eens je je eigen keuzes kunt maken, zet je stappen richting je doel. We zijn daarbij ambitieus, maar realistisch. Jou in beweging krijgen richting je doel is de laatste stap in de loopbaancoaching. Onze begeleiding is gericht op resultaten en acties zodat jij weer aan de slag kunt in een job waarin je je op-en-top jezelf voelt, je sterktes kunt inzetten en verder kunt groeien.